МЕСОПРЕРАБОТКА

През 2019г. месопреработвателна фабрика МЕСОНИ получи сертификат за IFS food.

(Висок стандарт за одит , качество и безопасност на хранителните продукти)

 

Чрез стриктния контрол на качеството гарантираме на нашите клиенти , че сме отговорни за всеки един продукт, излизащ на пазара под бранд МЕСОНИ.

 

Към 2019г. капацитета на нашата месопреработка е 10т. на ден. Непрекъснатата модернизация на технологичното оборудване във фабриката ни прави конкурентно способни на българския пазар. 

 

Всички наши колбаси произведени от свинско, телешко и говеждо месо са с вложени суровини от животни родени, отгледани и заклани в България.

Всеки един от тях е направен ръчно от наши свежи меса, гарнирани с балансирани подправки и голямата ни любов.

 

Вкусът на „Месони" ни връща блажния спомен за отдавна отминалите дни, когато нашите деди произвеждаха натурално чисти и неповторимо вкусни бутикови и мераклийски мезета.